Restaurant a|o|c aarø & co.

Sensorisk moderne dansk madstil
Åbningstider:  Tirsdag-Lørdag 18.00 til 24.00

Åbent til frokost for mindst 6 personer ved forudbestilling
Priser:
Menuer fra 650,- til 1200,-

Restaurant a|o|c aarø & co. ligger i den historiske kælder under Moltkes palæ fra sekstenhundredetallet.

Bag restauranten står sommelier Christian Aarø Mortensen, som sammen med køkkenchef Søren Selin lægger linjen for restauranten, som er blandt de absolut bedste i byen, og som også har en stjerne i Michelinguiden.

Madstilen er "det sensoriske køkken", hvor der er fokus på alle sanser, og Christian Aarø Mortensens fortid som dansk og nordisk vinder ved mesterskaberne for sommelierer fornægter sig ikke i vinkortets og vinmenuernes sammensætning. Prisniveauet er ikke billigt, men afspejler restaurantens ambitionsniveau.

a|o|c  lægger også lokaler til private middagsarrangementer og frokoster for selskaber fra 6 til 16 personer i et af de separate lokaler og til større selskaber på op til 100 personer i hele restauranten.

Restaurant a|o|c aarø & co.

Dronningens Tværgade 2
1302 København K

Profil: Sensorisk moderne dansk madstil

Åbningstider:
Tirsdag-Lørdag 18.00 til 24.00

Åbent til frokost for mindst 6 personer ved forudbestilling

Priser:
Menuer fra 650,- til 1200,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where (profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6330) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6330) group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til AOC Aarø & co.

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: